söndag 28 januari 2024

Smakbit på söndagen vecka 4: Dolt i skuggorna av Karin Slaughter

 

Har sovit så gått inatt att det t o m var svårt att vakna nu på morgonen och det kändes som att man ville ligga kvar och gosa i sängen ett litet tag till. Men nej, upp och hoppa är det som gäller...och jag har ju en hel del att försöka komma ikapp med. Söndagens första göromål är alltid Astridtereses Smakebit på söndagen. Det går ut på att bloggar bjuder på en smakbit (utan spoilers) från boken de läser.

Jag fortsätter at läsa samma bok som tidigare. Har somnat som en klubbad oxe på kvällarna så jag har inte kommit vidare med boken. Min smakbit kommer alltså från sidan 173 i Dolt i skuggorna  (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)av Karin Slaughter

"Amanda hade aldrig arit särskilt bra på att ljuga, speciellt inte för sin pappa. Redan när hon var liten kunde Duke ge henne en särskild blick som fick henne att brista i gråt och avslöja allt, oavsett vilka konsekvenser det skulle få. Hon kunde inte ens föreställa sig hur arg han skulle bli om han fick reda på att Amanda tillbringade eftermiddagen hemma hos Evelyn Mitchell. Det påminde henne om alla historier kring Nison-skandalen. Det var alltid försöken att dölja sanningen som blev ens fall."








7 kommentarer:

  1. Här blev det sovmorgon! Slaughter ska jag läsa något av igen har jag tänkt.

    SvaraRadera
  2. inte läst författaren, tack för smakbiten.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar obokade helgmorgnarna och går gärna upp tidigt för att kunna sitta länge i soffan med morgonkaffet!

    SvaraRadera
  4. Det blev sovmorgon här och skönt var det. Tack för smakbiten! Har en annan bok av författaren oläst i hyllan.

    SvaraRadera
  5. har läst någon titel av Karin Slaughter och skulle gärna läsa flera men annat har fått gå före. tack för smakebiten!

    SvaraRadera
  6. Jag har läst flera böcker av henne, som jag har gillat. Dock inte denna.

    SvaraRadera