onsdag 6 maj 2015

Omslagsonsdag #90 - Hunden efter håren

Vilket fruktansvärt trist väder det är! Å andra sidan är det perfekt läsväder då det är mysigt att bara kura ihop sig på soffan och läsa... Men först ska jag pigga upp mig genom att vara med på Bokpotatens Omslagsonsdag. Bokpotaten är tillbaka och kör igång lite lätt med temat Hunden efter håren, dvs fritt tema.  Och idag var jag lat och försökte inte ens plocka ihop omslag som på något sätt har en gemensam nämnare utan jag tog bara rakt av sådana omslag som jag tycker om, snygga eller inte.

 

 

 

 

 


Det är vissa av de här som jag är speciellt förtjust i och som jag brukar välja som favorit, men den här gången tänkte jag faktiskt välja nånting annat. Min favorit bland dessa omslag är Ljusets väktare. Vilken tycker du bäst om?


10 kommentarer:

 1. Mitt favoritomslag är spontant den allra längst ned, New Yorks Gudar, det kalla blåa i kombination med det gula skenet är snyggt och boken ser filmiskt spännande ut. :)

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Pappersfågel, New Yorks Gudar är otroligt snyggt. Men jag gillar också omslagen på de två översta raderna.

  SvaraRadera
 3. Här finns flera fina omslag, men jag tycker nog mest om "Glasslottet". Jag blir nyfiken på den boken. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det omslaget är fint! Och det är en bra bok!

   Radera
 4. Många snygga omslag. Min favorit är Gail Carrigers bok. Och Ransom Riggs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ransom Riggs är lite annorlunda.

   Radera
 5. Jag gillare Rebecca Chance böcker :-) Kanske lite särskilt Svarta änglar.

  SvaraRadera