söndag 9 juni 2024

En smakebit på söndagen vecka 23: Inte jag av Sandra Jakobsson

 

Det är ett tag sen jag kunde delta i Astridterses En smakebit på söndag, men idag är det dags. Det hela går ut på att man bjuder på en smakbit (utan spoilers) från en bok man läser. 
Min smakbit kommer från sid 9 i Inte jag Inte jag  (titeln är länkad till Bokus sida där det finns mer info om boken) av Sandra Jakobsson

"Jag sitter med tabletterna i handen.Tre glas med sprit står redo att svälja ner dem med. Nu orkar jag inte längre. Jag känner lättnaden skölja över mig, jag måste inte kämpa mer.
Jag tänker inte längre på om saker varit annorlunda. utan accepterar att det är så det har sett ut. Bra saker har givetvis också inträffat och minnen från dessa kan fortfarande få mig att le. Om än sorgset. De positiva sakerna jag har varit med om har alltid skuggats av smärtan jag har inuti.
Kraften är slut. Jag orkar inte leva ytterligare en dag i ångest, utan hopp om att saker någon gång blir bättre."9 kommentarer:

 1. Tack för smakebiten låter som en jobbig bok.

  SvaraRadera
 2. Deppig smakebit. Kände inte till boken.

  SvaraRadera
 3. Vilken sorglig smakbit. Men välskriven.

  SvaraRadera
 4. Den smakbiten var verkligen mörk.

  SvaraRadera
 5. Stackars huvudperson, hoppas hen finner livsglädjen.

  SvaraRadera
 6. Oj det var en sorglig smakbit. Hoppas det blir bättre för vem det än handlar om.

  SvaraRadera
 7. Man ska själv vara i balans när man läser böcker som denna. Ett viktigt ämne, konstigt att kyrkan ofta spelar en roll i dessa livshistorier. Tack för smakbit

  SvaraRadera
 8. verkar tungt. kräver att läsaren är i balans. kände inte till boken. tack för smakebiten!

  SvaraRadera