torsdag 6 juni 2024

Månadsssammanfattning maj 2024

 
Och så har det blivit lite si och så med månadsrapporteringen igen, men jag får ta det vartefter jag kommer ihåg och har tid över till att göra det.


MAJ 2024

Lästa böcker: 2
Antal sidor: 703
Antal inbundet: 1
Antal kartonnage: 0
Antal danskt band: 0
Antal häftad: 0
Antal pocket: 1
Antal rec .ex: 1
Lästa hyllvärmare: 0
Köpt: 0
Fått: 1
Lånat: 1
Recensioner: 0 st 

Maj var alltså ingen hit den heller, men det berodde till stor del av att jag låg på sjukhus i tre veckor och fick under tiden en dialyskateter inopererad plus at man började med dialysen. Nu förväntas vi sen sköta om det själva (med hjälp av Hemtjänsten) i framtiden, vilket lär bli ett äventyr.
Och tyvärr, på sjukhuset får jag inte ro att ligga och läsa, där finns alltför många störningsmoment i form av provtagningar, tester, läkarmöten osv.
Men kanske att jag kommer igång med läsningen nu när jag kommit hem och kan ta det lite lugnt. Samma med recensioner - för att kunna skriva en recension måste jag vara koncentrerad och det har inte fungerat så bra. Just nu har  jag en hög med lästa böcker som jag ska sätta igång att recensera så snart borde det börja komma sånt också på bloggen.
Det enda jag egentligen redan kommit igång med är de vanliga veckoaktiviteterna i bloggvärlden så det kan jag ara lite stolt över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar