tisdag 24 april 2012

Ron Jeremy: hårdaste mannen i showbiz

Ron Jeremy: hårdaste mannen i showbiz av Ron Jeremy

"Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hea den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berämd för sin livsstil som för sin "skådespelartalang".

Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I Hårdaste mannen i showbiz berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.

----------------------------------------------------------------------------------
Oj vad jag tycker synd om den här mannen. Han trivs uppenbarligen inte med det han valt att göra med sitt liv och försöker patetiskt att rättfärdiga sig själv och porrbranschen. Det blir tyvärr lite smått löjligt med hans bedyranden om hur begåvad och talangfull han är. Och hans uppräkning av alla kändisar som han träffat är bara patetiskt - han vill så gärna tillhöra den skaran. Jag har tidigare läst Jenna Jamesons Älska som en porrstjärna och visst, den här killen är i alla fall lite intelligentare än hon, men för det krävs inte mycket.... Ja, man får en liten inblick i hur porrbranschen fungerar men den här boken handlar mer om Ron Jeremys stora önskan att ses som en "seriös", "riktig" skådespelare. Tragiskt och sorgligt är två ord som dyker upp i mitt huvud när jag läser den här boken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar