Om

------------------------------
OBS! Recensionsexemplar i faktatexten om recenserade böcker betyder att jag fått boken från förlaget och/eller författaren. Då finns också ett tack till förlaget/författaren i slutet av recensionen.
Om jag inte gillar boken så skriver jag det även om jag fått boken från en författare eller ett förlag, bara för att jag får en bok betyder inte att jag automatiskt ger en positiv recension.
-------------------------------

Kvinna 50++ som älskar böcker. Jag läser alltid och överallt.  Och eftersom jag numera är sjukpensionär så har jag all tid i världen  att läsa så mycket jag vill. Lider av allvarlig abibliofobi "the morbid fear of running out of books to read". Läser på svenska, engelska och finska. Har inte fastnat för någon specifik genre utan läser all slags böcker från klassiker till deckare.

Jag har inte utbildning inom litteratur, men har däremot läst böcker hela mitt liv och det blir en hel massa böcker med tanke på att jag ändå läst under nästan 50 år. 
Jag recenserar alla böcker jag läser, alltså t o m de som jag inte tycker om. Som tur är så tycker inte alla likadant, så en bok som jag inte gillar kanske tilltalar någon annan. 
Det jag skriver på bloggen om böckerna är min högst personliga, subjektiva åsikt och tankar om boken jag läst. Och om jag inte gillar boken så skriver jag det även om jag fått boken från en författare eller ett förlag, bara för att jag får en bok betyder inte att jag automatiskt ger en positiv recension.


Mina andra intressen är illrar, katter (och därmed veterinärmedicin, trots att jag inte är veterinär), antikviteter, konst, konsthantverk, matlagning

Vill du komma i kontakt med mig? Maila tompirjo(at)gmail.com

6 kommentarer:

 1. Barbro Kreutz Bergdahl8 juni 2015 kl. 06:44

  Vill bli medlem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att du vill följa bloggen, jättekul! Det finns olika sätt att göra det och de olika sätten hittar du i högerkolumnen och där kan du välja det som passar bäst för dig.

   Radera
 2. Barbro Kreutz Bergdahl8 juni 2015 kl. 06:46

  Önskar bli medlem

  SvaraRadera
 3. Vilken bra blogg. Verkligen.
  Jag vet inte riktigt hur jag hamnade här men tänker lägga den i mappen för favoriter.
  Jag läser inte så många böcker som du men läser gärna. Blandat och älskar känslan av att ha en bok (helst inbunden) i mina händer.
  Fixar inte ljudböcker utan vill egocentriskt höra min egen röst i huvudet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att du vill följa bloggen, hoppas du kommer att bli nöjd! Jag klarar inte ljudböcker heller, både av samma orsak som du men också för att jag helt enkelt tappar koncentrationen och somnar av att lyssna på någon.

   Radera