måndag 30 juli 2012

Fifty Shades Freed/Femtio nyanser av frihet

Fifty Shades Freed/Femtio nyanser av frihet av E.L James 

"När den unga litteraturstudenten  Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest..."

------------------------------------------------------------------

Tredje delen av trilogin om Christian Grey och Ana Steele skiljer sig faktiskt något från dom två första delarna. Mest genom att handlingen plötsligt får större betydelse än tidigare. Jag blev faktiskt ganska förvånad när jag kommit en bit in i boken och upptäckte att det ännu inte funnits någon detaljerad sexscen med. Visst finns det sex med här också men dom känns mjukare och lämnar lite mer åt fantasin.

Sammanfattning av alla dom tre delarna kan man hitta här 

Fifty Shades Freed finns att köpa hos t ex Bokus alt hos Adlibris

Femtio nyanser av frihet (den svenska översättningen) kommer ut i höst och finns då också att köpa hos t ex Bokus alt hos AdlibrisInga kommentarer:

Skicka en kommentar