söndag 5 maj 2013

[bubble]

[bubble] av Anders de la Motte

"Medan HP desperat försöker slingra sig ur Spelets järngrepp har Rebecca påbörjat sin nya karriär på säkerhetsavdelningen i PayTags växande IT-imperium. Men ett gammalt bankfack visar sig ha ett mycket oroande innehåll och hon tvingas återigen vända sig till den mystiske Tage Sammer för att be om hjälp. Är han verkligen pappans gamle officerskamrat, eller är det som HP påstår - att Sammer i själva verket är SpelLedaren?
Och vilka är egentligen den avhoppade grupp Spelare som jagar HP, vad vill de honom, och framför allt, var kommer syskonens barndomsvän Mange Sandström, alias Farook Al-Hassan, in i bilden?
Samtidigt som Stockholm ännu en gång rustar för princessbröllop hamnar HP och Rebecca på en sista dödlig kollissionskurs. Men om verkligheten bara är ett spel, hur skiljer man då vän från fiende? Eller kan fienden i själva verket visa sig vara en vän?"

-----------------------------------------------------------

[bubble] är sista delen i Anders de la Mottes trilogi om syskonen HP och Rebecca. Jag var ju ganska så förtjust i andra delen, [buzz], och   [bubble] fortsätter  i samma anda till att börja med. Det händer mycket och det är kanske det som gör att jag inte riktigt gillar [bubble] lika mycket som [buzz] - det händer lite för mycket . Slutet blir  lite rörigt och jag känner att jag tappar sammanhanget lite grann.

[bubble] finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Ginza

1 kommentar:

  1. Har de två första böckerna stående men har inte läst dem ännu. Måste försöka göra det snart!

    SvaraRadera