onsdag 27 augusti 2014

Omslagsonsdag #55 - Bokserier

Dags för Bokpotatens Omslagsonsdag. Temat den här veckan är bokserier. Jag är så tråkig att jag sällan orkar med att följa långa bokserier, men t ex trilogier är en annan sak, då är det så få böcker att jag inte hinner tappa intresset.  Och trilogier hittade jag ganska många av bland böcker jag läst för att jag t o m fick lov att gallra lite 


 

 

  

 

 

Och för en gångs skull så är inte Mehmet Somers serie (som av någon underlig anledning ofta hamnar bland de omslag som jag lägger upp för Omslagsonsdag) utan jag gillar Megan Harts serie bland dessa serier. Vilka är dina favoriter?


6 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt inte läst Bodil Mårtenssons serie men den såg ju riktigt intressant ut, kanske får ge den en chans sedan :D Tack för tipset

  SvaraRadera
 2. Böckerna av Megan Hart är väldigt fina. :)

  SvaraRadera
 3. Megan Harts omslag var vackra. De utvalda tänkte jag ha med men kände inte att jag fick plats med dom! Villhelm Mobergs omslag är med väldigt vackra.

  SvaraRadera
 4. Youngs och Cashores serier har jag läst. Moberg är påbörjad och Mårtenssons står också och väntar. Gillar omslagen till De utvalda. De är jättefina.

  SvaraRadera
 5. Imigrationsserien och De utvalda tycker jag har väldigt fina omslag! :)

  SvaraRadera
 6. Mehmet Somers serie är riktigt snygg, men jag gillar också Megan Harts :)

  SvaraRadera