onsdag 29 november 2017

Kulturkollos veckoutmaning vecka 48: Något att längta till!


Usch, vilket väder! Så grått och blött att inte ens pojkarna (de som i vanliga fall kommer in drypande våta efter att ha sprungit i kattgården i ösregn) ville vara ute mer än 10 minuter.

Det är i alla fall dags för Kulturkollos veckoutmaning som den här gången handlar om längtan. Utmaningen lyder

Vad i din framtid längtar du mycket till just nu? Böcker du inte riktigt kan bärga dig till de äntligen kommer ut, filmer du villvillvill se nu, semesterresan du sparat till och planerat i flera år, att boken du själv skrivit kommer att ges ut…? Du bestämmer och väljer vad du vill dela med dig av!

--------------

Jag har ett antal gånger den senaste tiden talat om på bloggen att jag håller på att avsluta ett kapitel i mitt liv för att helt och fullt sen kunna gå vidare. Det är nära nu och de där sista stegen finns i tankarna hela tiden. Och jag längtar nånting otroligt efter att till slut få stänga den dörren efter mig och lämna det som varit. Jag längtar nånting helt otroligt till det ögonblicket då allt är klart och med lite tur hinner jag med allt lagom till jul. Hinner allt bli klart så blir det den absolut bästa julklappen på väldigt, väldigt länge!

Något annat jag längtar till är mitten av december då maken och jag ska på stand-up, A very RAW Christmas på UKK (Uppsala Konsert och Kongress).

När det gäller böcker så är det som vanligt, jag läser en bok och längtar redan till nästa, oavsett vilken bok det är.


2 kommentarer:

  1. Hoppas du får den bästa julklappen på väldigt länge då :)

    SvaraRadera
  2. Men vad spännande det låter, det där med att avsluta ett kapitel i ditt liv och gå vidare! Låter lite som att du ska avsluta någon slags jobb eller tung uppgift, men också hemlighetsfullt. Jag önskar dig lycka till med vad det nu än är och att det går bra med avslutandet!

    SvaraRadera