lördag 3 november 2012

Bokbloggsjerka 2-5 november

Bokbloggsjerka 2-5 november

Annikas fråga denna vecka:

Veckans fråga lyder kort och gott: vad ska du ägna dig åt för bokliga aktiviteter under Halloween helgen?


---------------------------------
I köket ska jag  läsa klart Fällan av Unni Drougge, fortsätta en bit till i En berättelse om kärlek och mörker av Amos Oz  och börja med Fatimas hand av Ildefonso Falcones. Och i sängen ska jag fortsätta med Kråkflickan av Jerker Eriksson & Håkan Axlander Sundquist. Utöver det så ska jag börja gå igenom stora bokhyllan och kolla igenom olästa böcker.

9 kommentarer:

 1. Det låter som en bra bokhelg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, det känns lagom på nåt sätt.

   Radera
 2. Jag brukar bära med mig boken jag läser till de olika rummen i stället för att ha en bok i varje rum ;)

  Låter som en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en lite speciell orsak till att jag i princip måste ha en bok i varje rum. Inbundna böcker väger för mycket och är för svårhanterliga för att jag ska kunna ha dem utan bokstöd, så i sovrummet är det bara pocket som gäller. Inbundna läser jag sen bara i köket där bokstödet finns.

   Radera
 3. Låter som en jättebra ide, en halvläst bok i varje rum så får man lite struktur på dom ofullbordade böckerna. Men tyvärr har jag för få rum :)

  SvaraRadera
 4. Lite kul låter det med en bok i varje rum! Jag förstår tanken, men jag kör istället med att leta en och samma bok i alla rum..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar faktiskt toppenbra i o m att böckerna har sin givna plats - boken i köket ligger alltid på bokstödet och bokeni sovrummet på nattduksbordet.

   Radera
 5. Är det så att du inte vet vad du har för olästa böcker i stora bokhyllan? Spännande i så fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet i princip i o m att jag reggat dem på bok.nu, men jag orkar inte riktigt regga dem också på boktipset och tyckte att det nog skulle vara lite kul att ha dem här också. Och så får jag samtidigt bläddra igenom dem lite och lägga sånt som just nu lockar lite tillgängligare. Har faktiskt redan hittat ett par som jag känner ska få vara mer framme än dom gjort hittills

   Radera