söndag 3 januari 2016

En smakebit på søndag - Lotus Blues


Den här helgen och året började lite olyckligt men efter det har helgen annars varit lugn och fin. Faktiskt så tycker jag att det är skönt att jul och nyår är över och allt kan återgå till det normala.

Och nu är söndagen här och En smakebit på søndag återkommer efter juluppehållet. En smakebit på søndag anordnas av Flukten fra virkeligheten och innebär att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser. Det finns bara en regel = No spoilers!

-------------------------

Min smakbit kommer från sid 28 i Lotus blues av Kristina Ohlsson (OBS! Titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)"Sara Texas. Hon hette förstås inte Texas utan Tell precis som hennes bror påpekat. Texas var vad tidningarna kallade henne. För det var där hon fällt sina första offer. Som en jägare.
Jag suckade. Jag skulle inte kunna stå emot, det visste jag. Jag skulle sätta mig och läsa igenom alla artiklar jag kunde hitta om Sara Texas, stanna uppe hela natten om det blev nödvändigt. När morgonen grydde skulle jag klia mig i ögonen och somna vid skrivbordet."
4 kommentarer:

  1. Den har jag läst, tack för smakebiten

    SvaraRadera
  2. Som jag gillade denna :) Måste snart ta tag i fortsättningen också...

    SvaraRadera
  3. Jag är lite nyfiken på Kristina Ohlsson. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera