torsdag 17 december 2015

Chevalier

Titel: Chevalier
Författare: Amanda Tartt
Format: E-novell
Antal sidor: 34
Förlag: HOI förlag
Rec.ex

"Med ett visst besvär drog hon upp den tajta klänningen en aning och sänkte sig på huk. Om hon skulle nå fram till skrevet skulle hon behöva sätta sig bekvämare, på knä precis som han sagt. Hon kunde säga nej när hon ville, men hon ville inte. "Knyt upp snörena och ta av mig skorna" Utan ett ord löd hon hans befallning. "Och nu strumporna" Hon tvekade inte, ju mer naken hud hon fick se av honom, desto kåtare blev hon. Och hon blev inte besviken."

-------------------------------


Chevalier är den tredje av Amanda Tartts erotiska noveller. Jag har haft förmånen att läsa de föregående två, Choklad och Champagne DP, som jag tyckte var bra så jag hade höga förväntningar inför den här tredje.

Jag tyckte att Choklad var bra och att Champagne DP bättre och jag måste nog säga att Chevalier är bäst av dessa tre. Den här författaren vet hur kvinnors fantasier fungerar och hon lyckas förmedla det fantastiskt bra i text.

Precis som Tartts andra noveller är Chevalier sexig och riktigt, riktigt het! Det kan vara riktigt spännande att åka på semester till Paris!

Jag ser fram emot att se vad Amanda Tartt kommer med nästa gång och jag hoppas verkligen att det inte dröjer alltför länge.

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts blogg

Mina recensioner av Amanda Tartts två andra noveller

Choklad
Champagne DP

Tack till Amanda Tartt för rec.exet!

Chevalier finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar