torsdag 26 november 2020

Helgfrågan vecka 48

 

Jag tog en tupplur på soffan efter middagen och oj vad skönt det var! Det var så skönt att jag faktiskt hade små funderingar på att ligga kvar och titta lite extra mycket på tv ikväll, men jag har ju mycket annat som ska göras också så det var lika bra att gå upp. Jag börjar då med att svara på Mias Helgfråga

Har du pyntat klart?

Bonusfråga: Är det extra pyntat i bokhörnan?


-----------------
Det blir bara tråkiga svar på de här frågorna, tyvärr. Vi ger överhuvudtaget inte mycket för alla dessa  högtider och orkar helt enkelt inte hålla på med att dekorera efter högtid.

Nej, har inte ens börjat pynta. Möjligtvis att ljusstakarna sätts ut i helgen men resten får vänta ett tag till. Vi brukar inte pynta speciellt mycket och i år blir det nog ännu mindre. Brorsan eller mamma brukar tillbringa julen hos oss men i år blir det bara maken, jag och husdjuren.  Mamma avled ju i somras och som det ser ut nu så kommer inte brorsan heller. Jag tillhör ju riskgrupp och han har ett jobb där han träffar massor med folk dagligen, dvs smittorisken är hög, så vi har inte träffats sen pandemin satte igång och lär inte göra det heller på ett tag, ingen av oss vill ta risken att jag skulle bli smittad.

Jag har ingen bokhörna...jag läser i köket vid köksbordet och/eller i sängen och bokhyllorna finns lite varstans (minst ett i varje rum, förutom toalett och förråd) så det finns liksom inte riktigt någon given bokhörna i huset.
6 kommentarer:

 1. detta år behövs allt ljus, blommor och annat för att få det lite mysigt hemma.

  SvaraRadera
 2. Adventsljusstakar i fönstren är väldigt trevligt tycker jag.

  SvaraRadera
 3. ljus och blommor blir bra. men jag behöver en veke till min oljelampa och jag vet inte var en får tag i sådana udda saker

  SvaraRadera
 4. Vi kommer att pynta trots att det bara är vi i familjen. Jag är mest ute efter förändringen...

  SvaraRadera
 5. Vi är alla olika. Vi älskar att pynta, men det är endast kring jul. Andra högtider pyntar vi inte något.

  SvaraRadera
 6. Vad jag förstår så pyntas det galet mycket mer i år och ännu tidigare, bara för att en del anser sig må bra utav det. Här struntas i pyntet, hund och katt är mina "lyckopiller". :)

  SvaraRadera