torsdag 22 juli 2021

Hett i hyllan #310

 
Jag är lite sen med Monikas Hett i hyllan idag, men bättre sent än aldrig. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

--------------------

Loppisfynd igen

Jakten på Kapten klänning av Jonas Trolle
Från Adlibris:
"I juli 2009 knuffas en man ut från sjätte våningen i ett hus i Stockholmsförorten Bredäng. Polisens mordutredning avslöjar att den döde mannen hade en böjelse för våldsamt gruppsex. I förhör säger ett av hans unga kvinnliga offer att en av förövarna är polis. Hon visar fram en tidningsbild. Polisen Jonas Trolle får en chock. Mannen på fotografiet är Göran Lindberg, Kapten Klänning, rektor på Polishögskolan, en förkämpe för jämställdhet som arbetat mot kränkningar och sexism.
----------
Den här boken  köpte jag 2016 på loppis för jag tyckte den nog skulle vara intressant att lösa.  Men det blev aldrig av att läsa den, troligtvis av den vanliga orsaken, dvs tidsbrist, utan den fick stå kvar i hyllan som hyllvärmare. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin kommer att läsa den heller, just nu känns den
 inte så intressant.


3 kommentarer:

  1. Han är ju en intressant och smått obegriplig personlighet i alla fall, men jag tror inte att jag skulle läsa den.

    SvaraRadera
  2. Känner till boken och fallet. Tror inte att jag har lust att läsa den.

    SvaraRadera
  3. Den vill jag läsa någon gång.

    SvaraRadera