torsdag 10 november 2016

Hett i hyllan #65Eftersom det är torsdag så är det dags för Monikas Hett i hyllan. Monika säger:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

--------------
Det är inga större problem med att hitta hyllvärmare i mina bokhyllor. Från början var det tänkt att olästa böcker skulle ha en egen bokhylla så att man direkt visste att om böcker i den hyllan var olästa. I teorin är det en ganska bra tanke, problemet kommer när man ska omsätta det i praktiken när man har fler olästa böcker än vad som ryms i just den bokhyllan. Så när jag ska välja ut en bok för den här utmaningen så spelar det egentligen ingen roll i vilken bokhylla jag börjar titta - det finns garanterat minst en hyllvärmare där.

Den här boken köpte jag på bokrea något år (har ingen aning om vilket år det var) och den är en till i högen av böcker som jag gärna vill läsa men inte har tid med just nu.
Den andalusiske vännen av Alexander Söderberg (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)3 kommentarer:

  1. Den var jag sugen på att läsa, ända tills jag läste en massa negativa recensioner av den :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker mig känna igen titeln, men annars vet jag inte mycket om den boken.

    SvaraRadera
  3. Lät ju spännande, kände inte alls till tidigare.

    SvaraRadera