måndag 22 oktober 2012

Syndigt

Syndigt av Clara Jonsson

" Han kör genom natten, långt utanför stan. Regnet tilltar och smattrar nu mot biltaket.Till slut stannar han på en öde parkering där bara en enstaka gatlykta lyser upp asfalten. Så lutar han sig över mig och kysser mig. Det finns ingen återvändå nu. Det är min mans bäste vän. Men jag måste göra det. Ja måste ha honom i mig.
Han fäller bak sitt säte och jag kliver över honom. Sätter mig grensle och kysser honom igen, mer, denna gång blir jag våldsam och känner att han svarar på samma sätt. Något sliter i mig, som om jag innerst inne var arg och ville hämnas. Det är inte bara lusten som gör mig kåt, det är hela situationen. Jag vet inte riktigt varför jag är arg men aggressionen gör mig hårdhänt. Hans händer letar sig in under klänningen. Han fumlar med min behå, jag hjälper honom att få av den och han kupar händerna över mina bröst."

-----------------------------------------------------------------

Det här är en bok fylld med fantasier, kvinnors fantasier. Jag har en känsla av att många känner igen i alla fall någon av dessa när de läser boken. På bokens omslag anges att Clara Jonsson är pseudonym för en känd svensk författare - och det märks att författaren i alla fall är väl bevandrad i skrivandets konst. Boken är lättläst och märkligt nog så blir jag inte lika negativt berörd av dom svenska orden i den här boken som i Åttio dagar gul. Här passar dom in på ett annat sätt - kanske beror det på att originalspråket i Syndigt är svenska...
I vilket fall som helst - vill man läsa erotik så är Syndigt klart läsvärd.

Stort tack till XStory Bokförlag för boken.

Boken kan köpas hos t ex Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar