lördag 28 mars 2015

Veckohandla

Vi brukar åka och veckohandla på lördagarna, alltså var det dags idag. Utöver veckohandlandet skulle vi också fylla på med duschcreme, tvättmedel o dyl och tog alltså en tur till Gävle för att titta in på Dollar. Det ingen av oss räknade med var att där fanns en jättekorg med böcker som vi snubblade på på vägen till kassorna. Men jag lyckades hålla mig och köpte faktiskt bara en bok för 10,-! Och tänkte i mitt stilla sinne att det är tur att jag inte följer Outlander-serien, för där fanns några ur den serien och för 10,-/st så hade jag inte kunnat motstå dem.
Nästa stopp var på ICA för att handla mat och självklart fanns där, precis vid ingången, ett bord med reaböcker och då är man ju tvungen att "titta". Det slutade med en bok åt mig (del 3 i Hedströms Villette-serie och den fattades hos mig) och en bok åt min man.
Slutresultat för lördagen = besökt två affärer där det fanns böcker men kom hem med bara tre stycken och en av dem är en bok som min man köpt åt sig. Så jag är så stolt över mig själv!



Alias Monster av Sue Russell
Under jorden i Villette av Ingrid Hedström
Slagskämpen av Mikey Walsh


1 kommentar:

  1. Min sambo blir alltid lite orolig när jag går in i bokaffärer. Det är tur att våra närmsta mataffärer har klent utbud av böcker...

    SvaraRadera