söndag 23 februari 2014

5 frågor om böckerna i din bokhylla


Märkte först nu att jag blivit taggad av Cattis att göra den här enkäten. Tack Cattis! Men  bättre sent än aldrig. Här kommer mina svar

1. En bok du inte läst ännu, men verkligen ser fram emot.
Gardells Torka aldrig tårar utan handskar del 3 Döden. Har nu läst del 1 och 2 och bokat del 3 på bokrean så jag ser verkligen fram emot att få sista delen  också så jag får läsa klart trilogin.

2. Den bästa boken du har hemma.
Otroligt svårt att välja, det är så många jag verkligen gillar. Men om jag måste så väljer jag nog Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom, den är en av mina favoriter.

3. En bok du önskar hade varit bättre och som kanske var lite onödig att köpa.
Jag är med bandet av Pamela Des Barres. I o f s var den här boken ett slentrianköp, plockade bara med mig den från Lidl (tror jag) när den var så billig att jag inte kunde låta bli.

4. Någon bok du var jättepepp på när du köpte den, men som sedan bara blivit stående.
Mästaren och Margarita av Michail Bulgakov. Jag köpte den jättelänge sen och var verkligen sugen på att läsa den, men sen har den bara blivit liggande i bokhyllan utan att jag kommit mig för att sätta igång med den.

5. En bok du mest köpt för att den hade vackert omslag.
Jag köper inte böcker efter omslag. Visst, ett bra, vackert omslag kan få mig att ta upp boken, men sen hänger det på om det som står på baksidan lockar för att jag ska köpa boken.

Och så är det då min tur att tagga några och det får då bli 

Fantastiska berättelser

C.R.M. Nilsson
Mest Lenas Godsaker


7 kommentarer:

 1. Tack för taggen :) Jag gjorde den här för en tid sedan, så här finns svaren om du vill läsa: http://lacrimamens.com/blog/5-fragor-om-bockerna-din-bokhylla.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, missade det när jag var inne hos dig och kikade.

   Radera
 2. kul att hitta böcker i mataffären :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det finns böcker överallt nuförtiden, mataffärer (t o m vår lilla lanthandel har böcker), bensinmackar, presenshoppar osv osv. Det spelar nästan ingen roll vilken affär man går in i så finns det böcker att köpa vilket inte är så bra för en bokoman...

   Radera
 3. Tack för att du taggade mig. Gjorde denna för inte så länge sedan.
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/02/5-fragor-om-bockerna-i-din-bokhylla.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ouch! Verkar som att det är väldigt många som redan gjort den...

   Radera
 4. Jag håller verkligen med dig om det du skriver om Pamela Des Barres bok. Hon rör sig bara på ytan. Jag hade förväntat mig mer av den, men nu undrar jag varför.

  Bulgakovs roman är däremot magisk och verkligen värd att läsa och läsa om. :)

  SvaraRadera