torsdag 20 februari 2014

Alltför nära

Titel: Alltför nära
Författare: Henriette Gyland
Format: Inb
Antal sidor: 349
Förlag: EA Förlag

"När Lia Thompsons mormor dör helt oväntat, måste hon motvilligt lämna sitt behagliga liv i Amerika och återvända till England. Till det kalla, fallfärdiga gamla huset vid havet. Men när hon upptäcker att någon smyger omkring i huset på natten, inser hon att allt inte står rätt till. Sakta börjar också otäcka minnesbilder från barndomen göra sig påminda.
Undgdomsförälskelsen Aidan Morell blir glatt överraskad av att se Lia tillbaka i stan - och glädjen och attraktionen är ömsesidig. Men när grannen plötsligt mördas och hon själv blir utsatt för mordförsök, måste hon fundera över om också Aidan bär på hemligheter som han döljer.
                                                     Vem kan hon lita på?"

-----------------------------------

Henriette Gyland är danska men boende i England och Alltför nära är hennes debutbok. Med den vann hon New Talent Award av The Festival of Romance 2012.

Alltför nära är en bok som man börjar på lite lätt men sen inte kan släppa utan måste bara läsa vidare.  Det är spänning, kärlek, engelsk landsbygd och folk som bor där. Jag gillar speciellt de gamla "tanterna" som förekommer i berättelsen, har man någonsin bott ute på "landet" så känner man igen det där med folk som är nyfikna i överflöd och som alltid ska lägga sig i allting.

Det här är en perfekt bok att sitta och läsa vid brasan när man har lite tid över - faran är bara att man fastnar och inte kan sluta läsa.

Vill du veta mer om författaren Henriette Gyland, så kika in på hennes blogg

Tack EA Förlag för rec.exet!

Alltför nära finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDON
Ginza


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar