fredag 7 februari 2014

Ny bokhylla!

Äntligen ska det bli en ny bokhylla i vardagsrummet! När vi flyttade in i huset köpte vi en billig second-hand bokhylla på Blocket och lite billiga hyllor till sovrummena. Sedan dess har vi hållit på och bytt ut bokhyllorna i sovrummena och i andra rum och nu har äntligen turen kommit till vardagsrummet. Så imorgon ska vi till IKEA och köpa bokhyllan vi vill ha. Det blir ett 80 cm vitrinskåp för konstglas och annat som ska stå lite skyddat, sen blir det 3 x 80 cm och 1 x 60 cm Billyhyllor i ek. Och maken lägger beslag på gamla bokhyllan för att ha i sitt rum.
Nu kanske vi får lite bättre ordning på böckerna!

6 kommentarer:

 1. Åh vad roligt :) Ser framemot att se bilder när du är klar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilder kommer upp så fort vi fått upp bokhyllan. Leveransen kommer imorgon och sen tar det ett tag för min man att montera allt, men sen...

   Radera
 2. Så kul att köpa nya bokhyllor, önskar jag hade mer plats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, det är jättekul! Man får ordna plats!

   Radera
 3. Böcker och bokhyllor har en tendens att föröka sig. Jag fick till slut så många att jag började göra mig av med böckerna (och hyllorna) och lånar på bibblan istället:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, håller med! Jag gör mig av med böcker allt eftersom och behåller bara en bråkdel så jag får inte sådana problem (än så länge i alla fall)

   Radera