onsdag 15 juni 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 24

Dags att försöka få nånting uträttat idag också! Har några recensioner att skriva men det är såna som ska publiceras först om ett tag, men lika bra att få det gjort så är allt färdigt när det väl är dags. Men jag startar istället med Veckans bokbloggsfråga, som anordnas av Barnboksbloggen. Den här veckan vill hon veta

Den här veckan är jag nyfiken på att få tips på böcker som du förknippar med sommarlov. Böcker du själv läste som barn, som du läst för dina barn under sommarloven eller som du tror skulle passa extra bra som sommarlovsläsning. Vill du inte skriva om barnböcker kanske det finns andra böcker som du förknippar extra starkt med just sommaren. 

----------------

Det blir ett mycket kort svar den här gången.
Nej, tyvärr! Det finns inga specifika böcker som jag förknippar med sommaren.I bokväg är nog den enda kopplingen att jag gärna vill läsa något lättsamt på sommaren, ingenting tungt, dystert eller liknande. Oftast blir det då deckare, feelgood, romance o dyl.


1 kommentar:

  1. Egentligen så spelar det ingen roll vilken genre jag läser på sommaren, men visst kan det vara lite extra härligt med feelgood :)

    SvaraRadera