torsdag 20 juni 2019

Helgfrågan vecka 25Idag har det varit varmt, eller rättare sagt kvavt, och vi har väntat och hoppats på ett rejält åskväder, och det bullrade ganska ordentligt ett tag längre bort. Hit har inte åskan kommit ännu, men jag hoppas att det börjar åska, om inte ikväll, så inatt. Det skulle behövas lite regn och åska nu, luften blir så mycket friskare och så slipper man den här kvava värmen.
Nu är det i alla fall dags att svara på Mias Helgfråga. Idag vill hon veta

Vilken bok ser du framemot att läsa i midsommar?

Bonusfråga:Hur firar du midsommar?

------------------------

Boken jag precis börjat läsa, Jordens arvingar (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken) av Ildefonso Falcones lär räcka hela midsommarhelgen (drygt 800 sidor) och den har jag sett fram emot ett bra tag och nu är det äntligen dags


Vi tar det lugnt under midsommarhelgen, inget firande direkt. Vi äter god mat (grillat på midsommarafton) och så blir det en hel del läsning och tv-tittande (ja, för en gångs skull tänkte jag också faktiskt titta lite på tv)


10 kommentarer:

 1. Oj 800 sidor, hoppas det blir trevlig läsning!

  SvaraRadera
 2. Den boken verkar intressant.

  SvaraRadera
 3. sommarens bra serier börjar, bra om det regnar, trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. en av mina midsommarböcker är på futtiga 635 sidor. men jag ska ha en lugn helg. på midsommarafton är det sill, nypotatis och jordgubbar som gäller. trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. 800 sidor? Då har du att göra :D

  SvaraRadera
 6. Här åskade det rejält igår en kort stund.

  SvaraRadera
 7. Oj, 800! Avslutade just Nils Holgersson på 631, det tyckte jag var mycket. Men så är jag ju en fantast av kortromaner. Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 8. Det går alltid att se lite på TV mellan ätandet. Låter som riktig långläsning med 800 sidor.

  SvaraRadera
 9. Oj, ja drygt 800 sidor lär nog räcka ett tag. :)

  SvaraRadera