tisdag 20 juni 2017

Top Ten Tuesday - Serier jag skulle vilja börja läsa


Det var lite svalare i mitt rum inatt så jag har sovit så hårt och länge att det t o m är svårt att vakna till nu. Jag är fortfarande nästan yr, men samtidigt är det skönt att ha sovit ut ordentligt. Idag kommer vi att ha fullt upp igen och förhoppningsvis går allt smidigare nu när det är lite svalare både ute och inne. Maken t o m önskar sig en liten regnskvätt (men jag misstänker att det är bara för att gräset ska växa fortare så han kan klippa det igen - han älskar att sitta på åkgräsklipparen , åka runt och fundera på saker och ting)

Mycket att göra alltså, men först Top Ten Tuesday som idag handlar om serier

Top Ten Series I've Been Meaning To Start But Haven't (topic originally done March 2013) -- anyone else have a mile long list of series to start like I do??

--------------

Nu är jag egentligen inte mycket för långa serier, men jag börjar ju ofta och läser kanske 4-5 delar och sen tröttnar jag. Det är därför trilogier och kvartetter är så perfekta för mig. Men det finns serier som jag skulle vilja börja läsa (om jag sen fortsätter på serien är en helt annan sak). Jag får inte ihop tio stycken men sex serier får räcka den här gången.

1. Rosornas krig av Conn Iggulden (jag har redan böckerna men har ännu inte hunnit börja läsa dem)
2. Historiska Stockholmsmord av Pontus Ljunghill
3. Hackerserien av Meredith Wild
4. Serien om Helen Grace av M.J. Arlidge
5. Serien om Nathalie Svensson av Jonas Moström
6. Via Terra-serien av Mariette Lindstein

3 kommentarer:

  1. Trilogier och kvartetter är många gånger lagom. Jag kan också tröttna på serier, ibland efter bara någon enstaka bok, men sen finns det längre som jag inte tröttnat på, än. Serien om Helen Grace har jag läst ett par böcker i och den vill jag nog fortsätta med. Ljunghills serie hamnade också på min lista. ;)

    SvaraRadera
  2. Just ja, Helen Grace har jag bara läst första, och har tredje i hyllan. Borde nog fortsätta läsa den, får fixa den andra på något sätt.

    SvaraRadera
  3. Via Terra-serien har jag tänkt läsa också, jag har i alla fall första delen. Serien om Helen Grace har jag varit nyfiken på i evigheter, men jag har ännu inte köpt på mig någon bok i den :)

    SvaraRadera