torsdag 22 november 2018

Helgfrågan vecka 47


Jag har varit hos doktorn idag för min behandling och när jag kom hem så blev det middag och sen däcka i soffan. Jag har alltså sovit hela kvällen och skulle nog ha fortsatt ett tag till om inte maken hace väckt mig för att han skulle gå och lägga sig. Nu ska jag då svara på Mias Helgfråga innan jag sätter mg och läser en stund. Den här veckan vill Mia veta

Vad tycker du om bokpaket? typ Lavendet lit
Bonusfråga: Har du några bra julklappstips?

--------------

Bokpaket på prenumeration är ju trevligt för den som gillar det. För mig skulle det inte funka just nu, de böckerna skulle nog bara bli hyllvärmare för att läsas någon gång i framtiden. Lite därför jag inte heller går med i några bokklubbar.

Julklappar är svårt. Jag är inte mycket för julklappar heller så hemma hos oss försöker vi se till att köpa något som mottagaren antingen själv vill ha eller nånting hen behöver. De gånger vi (jag) inte kommer på nånting annat så blir det böcker eftersom jag känner till både makens och brorsans smak. Så böcker är alltid en bra present om mottagaren gillar läsning.8 kommentarer:

 1. någonting en behöver är nog alltid välkommet, jag gillar hemmagjort, typ marmelad eller något.

  SvaraRadera
 2. Jag är med i en bokklubb men avbeställer nästan alltid månadens bok. Det finns så mycket annat att läsa.

  SvaraRadera
 3. Jag tror också att böcker i bokpaket lätt skulle kunna bli hyllvärmare :/ Jag har för många böcker här hemma som jag vill läsa! Julklappar ska ju helst vara någonting man vill ha/behöver, dumt att köpa någonting bara för att köpa.

  SvaraRadera
 4. Böcker är bra presenter men får sällan det, kanske för att jag jobbar med det.

  SvaraRadera
 5. Böcker är den vanligaste julklappen hemma hos oss!

  SvaraRadera
 6. Det är inte på något sätt enkelt att hitta en bra julklapp, och för såna personer man inte känner bra är det ännu svårare.

  SvaraRadera
 7. Det är alltid roligast att få något en behöver eller tycker om. Matkorgar med egengjord mat, lite udda mat och annat är också något som uppskattas.

  SvaraRadera
 8. Ja någon bok köper jag alltid i julklapp

  SvaraRadera