måndag 5 november 2018

Tematrio - Läskigheter

Nog märks det att hösten är här och att vintern närmar sig, det börjar bli lite kyligt på golvnivå här hemma. Jag vill helst var barfota så länge det går men nu börjar det kännas som att det är dags att leta fram de tjocka vinterstrumporna och ha på dem. Har man sen legat i soffan under en pläd i ett par timmar så fryser man när man stiger upp oavsett hur varmt det är inne. Just nu är jag nyss uppstigen och lite frusen så jag är lite sugen på en stor mugg te, men först är det dags för Lyrans Tematrio som den här gången handlar om läskigheter. Hon uppmanar

Årets tema handlar om läskigheter i olika former, välj texter, filmer, TV-serier, musik, konst eller vad ni nu kan komma på. Berätta om tre läskigheter!

-----------------

Det här med läskigheter är inte riktigt min grej och när det gäller tv och film så vägrar jag att titta på till exempel skräck. Så för min del blir det då läskiga böcker. Titeln är länkad till recensionen.


1. Att de i tid må väckas av Frida Arwen Rosesund

2. Incidenten i Böhmen av Thomas Årnfelt


3. Sattyg av Mikael Strömberg

6 kommentarer:

  1. Gillar inte heller att se skräck på film och tv. Incidenten i Böhmen hade ett otäckt omslag!

    SvaraRadera
  2. Att de i tid må väckas verkar intressant.

    SvaraRadera
  3. Att de i tid må väckas tittade jag faktiskt efter på biblioteket sist, efter ett tips här hos dig, fanns tyvärr inte inne så det blev en annan skräckis istället. ;)

    SvaraRadera