torsdag 7 januari 2021

Helgfrågan vecka 01

 

Jag kom igång bra i morse efter att lillkillen Remus jagat upp mig rätt så tidigt, men så blev jag trött ganska tidigt på eftermiddagen och somnade sen i soffan på kvällen. Nu är jag i alla fall lite mer utvilad så då är det dags för lite bloggande igen. Eftersom det är torsdag så börjar jag med att svara på Mias Helgfråga

Är ni med på några läsutmaningar i år?

Bonusfråga: Brukar ni se på videos?

----------

Jag har ännu inte hunnit med att leta rätt på några läsutmaningar men jag kommer säkert att vara med i några. De som står kvar sen förra året är ju Jorden runt på 100 böcker där det inte finns någon tidsgräns och Hyllvärmare som är hel tiden pågående hos mig. Kaosutmaningen har jag tänkt att leta rätt på och kika lite om det finns några andra som skulle vara kul att vara med i. Förslag?
Sen finns ju också de återkommande veckoutmaningarna: Tisdagstrion, Hett i hyllan, Omslagsonsdag, Hett i hyllan, Helgfrågan, Fem en fredag, Smakbit på söndagen

Nope, inga videos för mig, har varken ork eller lust att titta på sånt.


8 kommentarer:

 1. Hyllvärmare är en bra utmaning, tycker jag, så att man inte glömmer de där böckerna man en gång i tiden ville ha men som sedan fått samla damm och stå olästa.

  SvaraRadera
 2. Ja, hyllvärmare försöker jag också konstant bli inspirerad att läsa!

  SvaraRadera
 3. resa Jorden Runt i läsfåtöljen låter trevligt

  SvaraRadera
 4. Jag gillar de återkommande men har inte bestämt mig vilka jag ska följa nu. Smakbiten blir i alla fall kvar.

  SvaraRadera
 5. Jorden runt på 100 böcker är rolig! Jag gillar att läsa världslitteratur. Har som vanligt lite för många utmaningar, men jag har åtminstone tagit bort förutbestämda titlar i år.

  SvaraRadera
 6. JA! De återkommande veckoutmaningarna tycker jag om, och du nämner även din Omslagsonsdag, den fortsätter alltså, då blir jag glad! :)

  SvaraRadera
 7. Jag håller i Kaosutmaningen 2021 så kolla in den här
  https://mittbokintresse.blogspot.com/p/kaosutmaningen-2021.html

  SvaraRadera
 8. Ja lite utmaningar är trevligt men i år fokuserar jag bara på att recensera och blogga.

  SvaraRadera