onsdag 3 september 2014

En enda natt

Titel: En enda natt
Författare: Simona Ahrnstedt
Format: Inbunden
Antal sidor: 494
Förlag: Forum bokförlag

"Natalia de la Grip är en av Sverige skickligaste finasnskvinnor. Hon är född in i elit och överklass men har alltid gått sin egen väg. Sedan fästmannen lämnade henne är Natalias enda mål en ledande position i familjens imperium.
David Hammar är arbetarsonen som blivit en förmögen riskkapitalist, beundrad  och avskydd, ökänd och omskriven. Nu är tiden inne för David att nå sitt mål och krossa familjen De la Grip. Det är en kupp han planerat i hela sitt liv.
När David och Natalia möts över en affärslunch i ett somrigt Stockholm är båda oförberedda på attraktionen som uppstår. Natalia vet att hennes familj hatar honom men hon vet inte varför. David har sin agenda klar. Mot sin vilja dras de till varandra och upplever en natt som ingen av dem kan glömma. Men relationen är otänkbar. De är fiender. Det var bara en enda natt."


-------------------------------------------------


Jag har läst Simona Ahrnstedts historiska böcker tidigare och tyckt mycket om dem. Eftersom det för en del författare som skriver historisk romance sen inte riktigt fungerar med samtida romance så var jag försiktig med mina förväntningar inför att Ahrnstedt nu skulle skriva en berättelse i nutid. Men Simona Ahrnstedt har klarat bytet från historia till nutid galant och levererar återigen en riktig bladvändare.

Och ännu en gång har hon också  skapat karaktärer som man tycker om omedelbart. Och jag uppskattar verkligen att kvinnorna i Simona Ahrnstedts romaner är självständiga, starka och har en egen karriär.

Intrigen är intressant och Ahrnstedt måste verkligen gjort grundlig research för att kunna beskriva finansvärlden så ingående men också så enkelt att även den oinvigde förstår hur det går till.
Själva kärlekshistorian är stormig och het med massor av känslor som man sveps med i.

Det är inte alls märkligt att Simona Ahrnstedt är den svenska romancedrottningen, det är såna här böcker som kan få t o m mig att läsa mer romance.

Simona Ahrnstedts blogg

Tack Forum bokförlag för rec.exet!

En enda natt finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokus
CDONInga kommentarer:

Skicka en kommentar