söndag 8 juni 2014

En smakebit på søndag

Vart tar dagarna vägen? Nu går det så fort att jag knappt hinner med! Det är redan söndag och då är det dags för En smakebit på søndag som Flukten fra virkeligheten håller.

Min smakbit kommer från boken jag precis börjat läsa, nämligen Fallvatten av Mikael Niemi







"Det var då han lyfte blicken. Utan att förstå. Ögonen försökte tolka men kunde inte. En bergsformation av något obeskrivligt, en smutsig skummande klippvägg. Den rusade rakt emot dem. Han betraktade skogen, fullvuxna tallar som böjdes till marken, kraftledningsstolpar, stugor. För helvete, stugor, det kanske fanns människor där. Och Henny som krälade på honom, som gav honom blåmärken, som slogs och väsnades. Det var samma ord hon skrek, om och om igen.
- Flyg! Flyg!"



14 kommentarer:

  1. Denna står oläst i min hylla. Den verkar otroligt spännande. Jag älskar i alla fall katastroffilmer och då borde jag ju gilla katastrofböcker också :)

    SvaraRadera
  2. Denne har jeg sett på flere ganger men har ikke blitt til at jeg har kjøpt den, så kanskje jeg skal gjøre det neste gang. Tusen takk for smakebiten :-)

    SvaraRadera
  3. Den boken var riktigt bra och bra smakbit.
    Mia

    SvaraRadera
  4. Sterk smakebit. Denne boken har jeg hørt mye bra om, men har ikke lest den enda. Ønsker deg en flott søndag :)

    SvaraRadera
  5. Har veldig lyst å lese Populærmusikk fra Vittula av denne forfatteren. Har ikke lest noe tidligere fra han. Virker som en spennende forfatter å bli kjent med. Virker ikke dum denne boken heller. Likte smakebiten! Ha en fortreffelig god søndag!:)

    SvaraRadera
  6. Jeg er så enig - dagene går alt for fort. Takk for en bra smakebit og nyt dagen :)

    SvaraRadera
  7. Jeg kjøpte Populærmusikk fra Vittula, men jeg leste ikke mye i den før jeg ga den opp. Jeg ga den bort til Fretex. Mulig jeg burde ha gitt den mer tid. Håper du liker den du leser nå. Takk for smakebiten.

    SvaraRadera
  8. Den här läste jag ut för någon vecka sen. Tyckte den var ganska bra. :)

    SvaraRadera
  9. Jag läste hans Populärmusik från Vittula, den var okej men gav inte mersmak, så jag kommer nog låta den här vara ifred :)

    SvaraRadera
  10. Jeg mener at jeg har hørt om Mikael Nemi før, men jeg husker ikke i hvilken sammenheng. Jeg ble hvertfall interessert nok til å skrive ned denne forfatteren :-) Ønsker deg en fin sommerkveld!

    SvaraRadera
  11. Tack för smakbiten. Den här är jag lite sugen på trots att jag inte är något stort fan av katastroftemat.

    SvaraRadera
  12. Enig med at dagene bare forsvinner! Takk for den fine smakebiten :-)

    SvaraRadera
  13. Jag tycker om hans böcker men jag har inte läst den än. Skäms på mig:).

    SvaraRadera