torsdag 8 december 2016

Hett i hyllan #69
Idag har jag inte hunnit med någonting! Först var det besök på VC, vilket återigen bevisade att det är något allvarligt organisatoriskt fel inom sjukvården där vi bor just nu. Sen var det dags att börja julhandla det som fortfarande behövs hem inför julen. Vi har planerat det så att vi bör ha det mesta hemma nån gång i början av nästa vecka och sen behöver vi inte ge oss in i de knökfulla affärerna för mer än sånt som inte kan köpas alltför långt före.

I alla fall så gick dagen åt till det så jag har inte hunnit med att varkien läsa eller blogga nånting idag. Men jag hinner ju lite nu när "gubben" gått och lagt sig och då står Monikas Hett i hyllan först i tur.


Jag har plockat fram en bok som jag köpte för att jag var jättesugen på att läsa den efter att ha läst om den lite varstans


Kanada av Richard Ford (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)

En till bok som jag varit väldigt sugen på att läsa och köpt, men som av någon outgrundlig anledning inte blivit läst. Och jag är fortfarande sugen på att läsa den...

3 kommentarer:

 1. Den har jag sett på många bloggar, men den har aldrig riktigt lockat mig. Det är skönt det också :)

  SvaraRadera
 2. Åh, den tycker jag absolut du skall läsa! Fantastisk och väldigt originell historia. :)
  Allvarliga organisatoriska fel inom sjukvården finns nog inte bara där ni bor, utan det verkar vara läget lite överallt just nu, tyvärr. ;)

  SvaraRadera
 3. Det finns risk att den dyker upp i Hett i hyllan såsmåningom..

  SvaraRadera