söndag 19 juli 2015

En smakebit på søndag - Alias monster

På lördagen tog vi det faktiskt ganska lugnt, och eftersom det var perfekt läsväder (dvs grått och trist i alla fall på förmiddagen) så fick jag mycket läst. Men väderleksrapporten sa att det skulle bli lagom varmt och växlande molnighet på söndagen så vi hade tänkt  åka till vår favoritloppis direkt på morgonen. Men tyvärr ser det lika grått ut som på lördagen så jag vet faktiskt inte hur det blir nu.
 På söndagarna är det En smakebit på søndag som anordnas av Flukten fra virkeligheten som gäller. Det går ut på att ge en smakbit från boken man läser och den enda regeln är - no spoilers!

Min smakbit kommer från sidan 117 i Alias monster av Sue Russell
" "Aileen! Jag förstår inte! Vad är det för fel?" hojtade Ed och flög upp på fötter och pratade med så försonlig röst han kunde. Han hade sett henne brusa upp tidigare och visserligen gick det inte att jämföra med det här men han visste att han måste vänta på att det som hände i hennes huvud skulle passera.
Han tackade högre makter för att han inte hade några vapen i huset. Han var också tacksam för att han tidigare, oroad av hennes oförutsägbara beteende, hade varit förutseende nog att samla ihop alla sina slaktarknivar och gömma dem uppe på värmeledningen i nedervåningen där hon aldrig skulle hitta dem."

4 kommentarer:

 1. Nifs smakebit! Fint med en smakebit, også mens Mari har ferie.

  SvaraRadera
 2. Låter lite som min fru...
  Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Den här skulle jag väldigt gärna vilja läsa. Vi har filmen om henne hemma också, men det har inte blivit av att vi har tittat på den ännu. Tack för smakbiten och hoppas att vädret blir bättre :)

  SvaraRadera
 4. Tror jag sett filmen men är inte säker!

  SvaraRadera