fredag 3 juli 2015

För varmt!

Visst längtade även jag efter lite varmare väder så man kunde sitta ute. Men varför blir det alltid antingen, eller? Antingen är det grått och kallt så man nästan inte kan tro att det är sommar. Eller så är det så varmt att man lämnar blöta fingeravtryck på boksidorna när man bläddrar...lite lagom vore inte dumt. Och vi som har husdjur får stressa ihjäl oss för att se till att de inte har det någorlunda svalt och drägligt. Att försöka spara el är inte att tänka på, det bara rasslar i elmätaren nu när allt (två mobila A/C:n, fläktar osv osv) är inkopplat och blåser på för fullt. På dagarna har jag försökt att sitta i köket och läsa men när det blir för varmt så måste man ju leta efter ett svalare ställe...och det svalaste stället är faktiskt badrummet - där jag förresten funderar på att bosätta mig!

Imorgon har de lovat lite svalare här så jag håller tummarna för att det stämmer...
9 kommentarer:

 1. Ja, usch, det är verkligen för varmt! Jag har också lyckats få feber just när värmen kom, så här svettas det en hel del ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte kul att bli sjuk när det är sånt här väder. Krya på dig!

   Radera
 2. Jag fattar inte heller varför vädret måste hålla sig i ytterkanterna. Lite mer mittenväder borde väl inte vara så svårt :)

  SvaraRadera
 3. Nej, nej, nej, att klaga på värmen i Sverige är som att svära i kyrkan ;). Jag håller mig i halvskuggan med en god bok. Och har fönster öppna på alla våningar. Källaren är dock iskall, kallare än på vintern känns det som. Ett husmysterium.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hos oss hjälper det inte med att ha allt öppet, två AC:n och 3 fläktar igång. Det är lika varmt/hett ändå... Härligt att ha en sån källare - hade vi något sånt så skulle jag nog bosätta mig där just nu.

   Radera
 4. ja det är märkligt, speciellt när man inte är okey för övrigt.

  SvaraRadera
 5. Håller med. Varför kan det aldrig vara lagom? Och som du skriver, våra stackars djur, har själv hund, som inte mår så bra i värmen.

  SvaraRadera
 6. Vi hade bara en dag riktigt varmt i fredags nu är det kallt igen.

  SvaraRadera