torsdag 11 februari 2021

Helgfrågan vecka 6

 

Idag har varit en av de dagarna som jag helst hade sluppit, dvs det har dykt upp en hel del som tagit tid från läsningen och recensionerna. Men jag börjar ju ha vanan inne att försöka jobba ikapp med sånt som jag inte hunnit med riktigt så det är bara att kavla upp ärmarna. Nu är det i alla fall dags att svara på Mias Helgfråga

Besöker du ofta andra bokbloggar och lämnar du då en kommentar?
På söndag är det Alla hjärtans dag, brukar du fira det?

--------------
Brukar ju delta i såna här veckoutmaningar och försöker då kika runt och lämna kommentarer men det senaste året har varit helt galet och emellanåt har jag fått hoppa över det här med besöken och kommentarerna. Så förr i tiden var jag bättre på det men har ofta fått hoppa över sånt det senaste året för att tiden inte räckt till. Men nu när det mesta av det andra snart bör vara klart så kommer jag få bättre tid för det också.

Nej, maken brukar ibland köpa något smått, gelehjärtan el liknande åt mig men annars är det ingenting vi firar.7 kommentarer:

 1. Det är ju det där med tiden, den räcker inte alltid till, går lite upp och ner i livet. Tror det är så för många. Firar inte heller nämnvärt.

  SvaraRadera
 2. mysigt att förgylla dagarna med något lite extra ❤️

  SvaraRadera
 3. nej, en hinner inte allt en vill och ibland är det svårare än annars. vi firar inte Valentin - dagen heller precis

  SvaraRadera
 4. Kan du inte överraska maken med att köpa något litet till honom? ;) (Fast den kanske är svårt för dig rent praktiskt.)

  SvaraRadera
 5. Helt sant att tiden inte räcker till allt. Hoppas maken inte glömmer att köpa dina gelehjärtan!

  SvaraRadera
 6. Var sak har sin tid. Ibland får man helt enkelt inte till det. Men nog brukar väl du vara duktig på att kommentera?

  SvaraRadera