söndag 21 april 2019

En smakebit på søndag - Förrädaren


Det har hittills varit en riktigt, riktigt härlig helg! Härligt varmt och soligt ute så jag äntligen inte behövt ha dubbla tröjor på mig inomhus och vi kan ha ytterdörren öppen utan att jag fryser. Det bästa har ändå varit att jag fått lite gjort inomhus. Jag har länge planerat att börja ordna upp och rensa lite i bokhyllorna och nu har jag satt igång. Hittills har jag också hunnit fylla två flyttkartonger med böcker som ska få nya hem så småningom.Självklart har vi också ätit gott och tagit det lugnt. På söndagen har jag tänkt mig att sitta och läsa en hel del och blogga lite såklart. Men söndagen för mig börjar med En smakebit på søndag som den här gången anordnas av Betraktninger ~ tanker om bøker. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

---------------

Min smakbit kommer från sidan 6 i Förrädaren av Gabriella Ullberg Westin (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)


"Vid ett buskage i kanten av parkeringen öppnar han gylfen, ställer sig bredbent och ryser till när trycket lättar. Han hoppas att han kommer att sova gott i natt. Sedan den där sista budkörningen har det varit svårt. Paketet vägde ungefär fyra kilo och när han räckte fram den trasiga kartongen gick den sönder ännu mer. Han kunde till och med skymta lite av innehållet, långt ljust hår som hängde från den upprivna kartongen. Sedan gick det hela snabbt. Kunden ryckte irriterat åt sig paketet och svor. Linus hann inte se riktigt vad som låg i det, men av vad han uppfattade så tyckte han att det såg ut som ... som ett människohuvud?"12 kommentarer:

 1. tack för smakbiten... måste gå på toa :)

  SvaraRadera
 2. Jag har ett par delar i den här serien stående i hyllan, men har inte börjat läsa den än.

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten! Den ligger här och väntar och jag hoppas att den är lika bra som de andra i serien.

  SvaraRadera
 4. känner inte till författaren. tack för smakebiten! den var riktigt obehaglig

  SvaraRadera
 5. Hu då! Det där lät otäckt. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Men usch och fy! Men tack för smakbiten! ;)

  SvaraRadera
 7. Jag har sett att många läser denna författare. Himla otäck smakbit om du frågar mig, men man ska ju läsa krim på påsken! God fortsättning på densamma

  SvaraRadera
 8. Ser mycket reklam för den här boken på Insta just nu. Inte min genre men hopas du gillar den!

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten. Den här har jag läst, men inte hunnit recensera. Än.

  SvaraRadera
 10. Läbbigt, men verkar spännande. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 11. Tack för samkbiten! Har sett den boken lite överallt den senaste tiden.

  SvaraRadera