lördag 13 april 2019

Veckans bokmärke vecka 15


Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.

---------------------

Ett ganska nytt bokmärke den här veckan också


Det här är alltså ett 3D-bokmärke, men det syns ju tyvärr inte på fotot. Akademibokhandeln har en massa 3D-bokmärken med olika djur på och de är verkligen jättefina men också dyra för att vara bokmärken. Jag köpte ju ett vanligt pappbokmärke när vi var till bokhandel under rean, men sen när vi var på rea-på-rean så hade de gjort en riktig "fuling" och satt ut en massa sånt som olika slags post-it, anteckningshäften och bokmärken precis vid kassorna och med stora skyltar "REA 50%". De här 3D-bokmärkena fanns alltså där och det där med 50% rea är ju oemotståndligt, i alla fall för mig, så självklart var jag tvungen att köpa ett. Ormar är väl inte de mysigaste djuren men med 3D-effekten är det här bokmärket riktigt snyggt IRL.


2 kommentarer:

  1. riktigt fin, helt i min smak, hittade mitt på biblioteket:
    https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/04/nastan-aktuellt-bokmarke.html

    SvaraRadera
  2. Det där märket skulle inte ta sig in i en endaste en av mina böcker. Snyggt kanske (nja) men ormar vill jag ha långt borta, tycker de passar allra bäst omvandlade till skor eller väskor eller bälten eller sånt ...

    SvaraRadera