lördag 9 augusti 2014

Bloggtorka

Det har varit ganska tyst här på bloggen den senaste veckan... Orsakerna har varit att vi haft långväga besök och det är riktigt läge att sätta sig vid datorn då för att blogga. Och just nu läser jag också en riktig tegelsten, Donna Tartts Steglitsan, som ju tar sin lilla tid att komma igenom, så då finns det inte heller något att recensera. Men snart är jag färdig med den och eftersom vi nu också slipper den tropiska hettan så kan bloggen snart återgå till det normala...och samma gäller mitt läsande.

4 kommentarer:

 1. Jag läser också en tegelsten just nu, Barfotadrottningen. Det är omöjligt att ligga eller sitta jätte bekvämt samtidigt som man ska hålla i en "tegelsten".suck. Steglitsan har jag på att läsa listan. Blir intressant att läsa vad du tycker om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barfotadrottningen var verkligen en tegelsten och den gillade jag. Som tur är så har jag ett bokstöd som jag använder till de flesta böcker (förutom "lagom" pockets) så jag har inga problem med att hålla boken. Ajdå...recensionen kommer nog inom kort, men den blir nog inte speciellt positiv tyvärr.

   Radera
 2. Jag har svårt för tegelstenar, de tar sådan oerhörd tid att läsa igenom..
  Så tröttnar jag liksom, men klart då måste de vara superbra
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst tar det tid, men om det är en bra bok så gör det inget.

   Radera