lördag 17 januari 2015

Ta kontroll över bokhyllan

Anna med Fantastiska berättelser har en kul tävling som jag tänkte delta i. Tävlingen går ut på att läsa så många  hyllvärmare som möjligt under februari månad. Hur själva tävlingen går till kan du läsa här. Jag klarar inte av att planera min läsning speciellt bra, men fördelen med den här utmaningen är att jag inte behöver ange på förhand exakt hur många eller vilka böcker jag kommer att läsa. Ett av kraven i den här tävlingen är att böckerna man läser ska ha stått i bokhyllan sedan senast december 2014. Och det är inga problem - det är bara tre böcker i min olästalista som kommit till efter december 2014 och tre böcker till som är på väg (och de som kommit till under 2015 märker jag med årtalet i listan).


Jag har tagit fram en hög med böcker som jag kan plocka ur - sen kan någon av dessa bytas ut eller ev kan någon bok läggas till men här har jag nåt att börja med i alla fall

Sandmannen av Lars Kepler
Flodens dotter av Hong Ying
Varför vara lycklig när du kan vara normal av Jeanette Winterson
Förr eller senare exploderar jag av John Green
Lämna inga spår av Hannah Nyala
Pojken som fann en ny färg av Oskar Skog
Snöjungfrun av Leena Lehtolainen
Delhis vackraste händer av Mikael Bergstrand5 kommentarer:

 1. Vad roligt att du vill vara med.

  SvaraRadera
 2. Funderar på om jag också ska delta i den här utmaningen faktiskt, det är mer än välbehövligt! Dock blir det svårt att hålla fingrarna borta från alla böcker på jobbet...

  SvaraRadera
 3. Men den här hänger jag också på! Har en massa olästa böcker som jag verkligen vill läsa i min läshög. Det blir ju alltid lite mer pepp när man är med i en utmaning :).

  SvaraRadera
 4. Vilken kul utmaning, ska definitivt överväga att vara med! TBR-högen i bokhyllan har en oerhörd tendens att växa sig större och större i rasande takt ;)

  SvaraRadera
 5. Åh riktigt bra böcker som Sandmannen hade jag velat ha i min olästa hög!! :)

  SvaraRadera