söndag 7 april 2024

En smakebit på söndagen vecka 14: En hemlig värld av Michael Wiander

 

Det har hittills varit en bra och lugn helg vilket behövdes efter en hetsig och stressig vecka. Visserligen bjöd veckan på en massa positivt men det var ändå stressigt att hinna med allt man skulle. Nu är det i alla fall söndag och då är det dags för En smakebit på söndagen, som anordnas av Astridterese med bloggen Betraktninger. Det hela går ut på att man bjuder på en smakbit (utan spoilers) från boken man läser 
Min smakbit kommer återigen från n bok i prio 1-högen, nämligen En hemlig värld av Michael Wiander, från sidan 35 (Ja, jag hart läst den förut men det här är en omarbetad, nyredigerad utgåva)


"Det var knäpptyst i morfars hemliga högkvarter. Dexter kunde fortfarande inte förstå hur allt hängde ihop. Att morfar inte ar någon hemlig agent förstod han nu, men det där med Kostoff, Svarthattarna och alla "världsproblem" kändes obegripligt. 
Morfar tog fram två burkar md smaksatt bubbelatten.
"Här, varsågod", sa han och gav en åt Dexter. Dexter tog några djupa klunkar opch ställde försiktigt ifrån sig den halvfulla burken på glasbordet. Det gjorde gott med lite kall dricka nu. Den påminde Dexter om världen utanför, som han faktiskt började sakna."

8 kommentarer:

  1. Tack för smakbiten. Det var en bok jag inte kände till.

    SvaraRadera
  2. Den kände jag inte till. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  3. Ha läst den första boken i serien. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig läst den här författaren men har en elev som är väldigt förtjust i hans böcker.

    SvaraRadera
  5. Tack för smakbit, ingen författare jag kände till.

    SvaraRadera
  6. helt okänd bok för mig. tack för smakebiten!

    SvaraRadera