söndag 3 november 2013

Bokbloggsjerka 1-4 november

Bokbloggsjerka 1-4 november

Har haft ett par riktigt jobbiga dagar och varken orkat eller haft tid med blogg och sånt. Men nu är det dags att köra igång igen och för att mjukstarta så passar det ju bra med Annikas Bokbloggsjerka . Den här gången frågar hon

Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Allt ska numera vara så visuellt och på något sätt tycker jag inte att det hör ihop riktigt med böcker. Man köper ju böcker för att läsa bokstäver och ord, inte för att titta på bilder (förutom de inre bilder man får när man läser en bra bok). Så jag ställer mig lite frågande till boktrailers... Ja, jag kan lägga in en boktrailer på bloggen om/när jag hittar en på den aktuella boken, men det är bara en lite kul grej, ingenting som jag själv tittar speciellt på.


7 kommentarer:

 1. Håller typ helt med, vi läser ju böcker för att läsa bokstäver och ord! ;D

  SvaraRadera
 2. Det sköna med att läsa tycker jag är att man får spela upp sin egen film i huvudet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, man har ju bilderna i sitt eget huvud.

   Radera
 3. Jag vill också gärna själva skapa bilder av en bok men en trailer kan väl vara trevlig att se ibland :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med dig, känns lite som att medierna inte går att blanda på det här sättet.. Får se om någon annan bloggare lyckas övertala mig om något annat dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker inte riktigt att böcker och trailers hör ihop, det är ju orden som är det viktiga i boken.

   Radera