lördag 4 januari 2014

Mitt bokår 2013

Mitt bokår 2013

Lästa böcker totalt: 184
Antal sidor: 69521
Inbundet: 80
Dansk band: 18
Storpocket: 5
Pocket: 80
Excess: 1
Rec.ex: 56
Köpt: 248
Fått: 21

Lästa böcker 


Favoriter 


Vilket år det varit! Jag har fått förmånen att läsa massor av bra böcker som jag verkligen njutit av. Självklart har det också funnits bottennapp, men de har varit till nytta i alla fall och skapat jämvikt. Mitt läsande har förändrats under året - jag har läst mer svenska författare än vad jag någonsin tidigare läst. Och så har jag upptäckt något - jag älskar att läsa debutanter!
En annan sak som jag är vansinnigt nöjd med är den blandning jag lyckats få till - det har varit högt och lågt, säkra kort och nya förmågor, allt från romance till prisvinnare. Det enda där som jag inte är så nöjd med är att jag inte riktigt lyckats med min föresats att försöka läsa mer fantasy. Men det ska jag försöka råda bot på under 2014.
Det känns också som att jag kommit igång ganska bra med bloggandet under 2013. Det här med bloggande kommer ju inte helt naturligt för mig, så jag får i princip schemalägga mig själv för att få ihop det och så har jag fått försöka känna efter nu när det är bäst att skriva recensioner - direkt efter att ha läst boken eller bör jag vänta ett tag och låta det sjunka in. Än så länge känns det som att det är viktigt att skriva om boken så snart som möjligt efter att boken är färdigläst, så att alla intryck och känslor fortfarande är färska.

Visst har jag köpt en hel del böcker, men faktiskt så tror jag, hur otroligt det än låter,  att jag under 2013 ändå köpt färre böcker än tidigare år. Så många fler böcker än vad jag läst har jag alltså inte köpt otroligt nog.

Totalt sett har alltså bokåret 2013 varit alldeles fantastiskt och jag hoppas verkligen att 2014 blir minst lika fantastiskt!

2 kommentarer: