söndag 27 september 2015

Veckoplanering vecka 40

Förra veckans planering höll faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig och jag hann t o m läsa fler böcker än vad jag planerat för. Jag hoppas faktiskt att samma kommer att gälla för den här veckan.
Nu får det bli mest rec.ex men jag hoppas såklart att det blir l8ite tid över så jag kan klämma in i alla faqll en hyllvärmare.

De här står nu närmast på planeringenBevakaren av Dan Nilsson
(har jag redan börjat på så den är snart klar)
Jag är Pilgrimen av Terry Hayes
(800 sidor!!Får bara hålla tummarna att den är lättläst och inte tar alltför länge att läsa)

Experimentet av Catrine Tollström

Jag har hela tiden tänkt att jag måste läsa ut Barnmorskan av Katja Kettu, som jag har börjat på men fick lägga åt sidan när det kom en massa rec.ex i vägen, men nu har det tillkommit ett problem med den - jag vet inte var den är!!!! I o m min mans födelsedag städades hela huset och "min plats" i köket tömdes på allt (dvs pågående läsning, rec.ex-högen och div andra böcker jag hade där) och nu kan jag inte hitta boken. Men jag har faktiskt tänkt mig att försöka leta rätt på den den här veckan - håll tummarna att jag hittar den!2 kommentarer:

 1. Experimentet? Det verkar vara samma bok som tidigare hette Bödeln Frälsaren Observatören. Vad konstigt att byta namn.

  Jag är Pilgrim funderar jag fortfarande på om jag vill läsa, kollade en del recensioner och blev skeptisk. Det ska bli spännande att se vad du tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det samma bok! Nytt förlag och den ska visst vara omarbetad...

   Radera