onsdag 21 april 2021

Omslagsonsdag vecka 16: Debuter

 

I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill.
Något jag alltid älskat att läsa som det tyvärr blivit alltför lite av de senaste åren fick bli veckans tema, nämligen

DEBUTER

----------------Det är många jag gillar men det japanska temat i I sparvens klor är nog den jag tycker bäst om. Vilken tycker du bäst om?
4 kommentarer:

 1. Det fanns många att välja på den här gången. Det finns många debutromaner.
  Min favorit bland dina omslag är Innan snön faller. Här är mina omslag:
  https://skrivrobert.blogspot.com/2021/04/omslagsonsdag-v-16-debuter.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns verkligen många att välja mellan och jag tror också att det delvis eror på att vi bokbloggare blir erbjudna många debuter för att författarna själva är nyfikna på hur deras böcker uppfattas av folk som läser mycket.

   Radera
 2. 1793 var en bra debut. I sparvens öga har jag både del 1 och 2 i bokhyllan men har inte läst dem ännu. Tack för övriga tips.
  Här kommer mina debuter: https://lenasgodsaker.blogspot.com/2021/04/omslagsonsdag-vecka-16-2021-debuter.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1793 blev jag väldigt tagen av. I sparvens öga tyckte ja var väldigt bra och hoppas nu att författaren kommer med en uppföljare så småningom.

   Radera