lördag 23 februari 2013

Tystnaden

Tystnaden av Sandra Brown

"Anna Corbett är döv sedan födseln och har alltid hållit sig för sig själv. Hennes man, Dean, är den ende som någonsin har tagit sig igenom Annas skal av ensamhet. Men Dean är död och Anna lever nu ett stillsamt liv på en enslig gård med sin son och svärfar.
När en främling söker arbete på ranchen tar Anna motvilligt emot honom eftersom svärfadern är sjuklig och behöver hjälp. Anna känner instinktivt att Jack döljer något, men trots det attraheras hon av honom.
Samtidigt utfärdas varningar för två desperata mördare på flykt. Anna anar inte att hon och hennes son svävar i livsfara. Hon vet inte heller att mördarna växte upp i trakten och att hennes svärfar och Jack känner dem. Mördarna är på väg mot ranchen för att ta en efterlängtad och blodig hämnd på den man de hatar mest av allt, och de tänker njuta av varje minut..."

-------------------------------------------------------------Sandra Brown skriver s k Texas Romance och ska visst vara väldigt populär.  Det är lättläst och det händer mycket i boken. Intrigen är lätt att följa och den är också ganska så förutsägbar. Men Tystnaden är perfekt att läsa i sängen för mig, jag engagerar mig inte nämnvärt och ligger inte och funderar på det som händer i boken, dvs perfekt sängläsning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar