tisdag 2 april 2013

Harem

Harem - en sann historia av Jillian Lauren

"Jillian är 18 år när hon tillsammans när hon tillsammans med ett fåtal utvalda kvinnor får erbjudandet att åka till Brunei för att leva och bo hos sultanens yngste bror, prins Jefri. Den stora summa pengar hon erbjuds för två veckor i ett palats är lockande nog för att få den äventyrslystna teaterstudenten Jillian, som har en tuff tid bakom sig som strippa och eskortflicka i New York, att ta chansen.
Väl på plats möts hon av ett äkta harem och ett överflöd av festligheter, lyx och intriger. Men det visar sig snart att prinsen, som spenderar en förmögenhet i form av juveler och flärd på sina kvinnor, inte är sen med att utnyttja den makt han har över dem.
De två veckorna blir till ett år, och Jillian blir alltmer involverad i en ondskefull kamp om prinsens uppmärksamhet."

-------------------------------------------------------

Ja, jag har tröttnat lite på BOATS-böcker. Ändå lyckas jag komma hem med en och annan lite då och då ser det ut som. Skillnaden är väl att det jag tröttnat på är dom här tyck synd om mig-BOATS, medans jag mycket väl kan tänka mig att läsa sånt som berättar om en period, som inte är rakt av traumatiserande, i en människas liv. Harem: en sann historia är precis en sådan bok. Brunei vet i alla fall jag inte så mycket om förutom det man råkat läsa i diverse damtidningar om sultanen av Brunei och hans vidlyftiga leverne. Harem är på det sättet intressant - även om man inte precis lär sig något om själva landet så får man läsa lite om hur de verkligen snuskigt rika lever. Detta är lite som Svensk Damtidning eller Hänt i veckan  i bokformat.....lite skvaller och avslöjanden. Den är lättläst nästan i överkant, mer nånting att vila ögonen på, och jag lär inte komma ihåg nästan nånting om den om en vecka.

Harem finns att köpa hos t ex

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Ginza


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar