tisdag 9 april 2013

Tematrio - fortfarande oläst

Jag har hittills bara deltagit i en av Lyrans tematrion, men den här veckan kände jag att det var dags att prova en gång till, om inte annat så för att påminna mig själv om böcker jag vill läsa men inte kommit mig för ännu.

I veckans  Tematrio vill Lyran att man ska

Berätta om tre författare ni ännu inte läst, men har lust att läsa!

1. Paul Auster - har hört mycket positivt om hans böcker och tycker  att det är dags att prova på. Och New York-trilogin finns i bokhyllan men hittills har det alltid kommit något i vägen.

2. Jonathan Littell - köpte De välvilliga eftersom den verkade vara den typen av bok som jag gillar men har inte kommit mig för att börja på den trots att jag ett flertal gånger tagit fram den.

3. Siri Hustvedt - också en författare jag hört mycket positivt om men ännu inte hunnit bekanta mig med, trots att Vad jag älskade finns i bokhyllan

Jag har alltså böcker av alla tre författarna i bokhyllan, men har bara inte kommit mig för att sätta igång och så kommer alltid nånting i vägen när det väl skulle vara dags...4 kommentarer:

 1. Det står minsann en oläst Paul Auster i min bokhylla också, vi får se när den blir läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu, visst är det märkligt att man köper böcker som man vill läsa och så blir de stående i bokhyllan ändå.

   Radera
 2. Jag har flera olästa författare och böcker som står och väntar på att jag ska läsa dem. Så mycket böcker, så lite tid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, absolut! Skulle behöva några extra timmar varje dygn.

   Radera