söndag 5 juni 2016

En smakebit på søndag - Tjugo år till dig

Eftersom jag haft total inspirationstorka den senaste tiden och gjort en hel massa för att komma över det så tänkte jag prova nånting helt annat den här helgen. Under lördagen har jag hållit på med en hel massa förutom att ens försöka skriva - jag har läst såklart (för läslusten är det inget fel på), umgåtts med min bror och min man, målat en massa och överhuvudtaget undvikit att ens sätta mig framför datorn. Och jag måste medge att redan nu börjar det kännas lättare och jag börjar lite smått bli sugen på att sätta igång med lite recensioner, kanske det var det här som behövdes. På söndagen ska vi först iväg till loppis och så handla lite mat men på eftermiddagen tänkte jag prova ifall jag kunde komma igång med lite recensioner och annat..

Men nu är det först dags för En smakebit på søndag som anordnas av Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser. Det finns bara en regel = no spoilers!

---------------

Min smakbit kommer från sidan 107 i Tjugo år till dig av Anna Lönnqvist (OBS! Titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)
"Ett halvt liv tidigare hade han suttit exakt likadant som nu, med hennes huvud vilande i knät, under helt andra premisser. Var det inte underligt hur livets stigar skildes åt och gick ihop? Ibland på det sättet man ville, ibland inte alls.
Vad var det för mening med att Linns och hans vägar hade korsats igen? Om det nu nödvändigtvis måste vara en mening med allt. Joel suckade och flyttade blicken till Linns bandagerade fot och kunde inte komma ifrån känslan att det var hans verk, att det var han som hade orsakat skadan."

15 kommentarer:

 1. Den här dyker upp överallt just nu tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Okänd bok och författare för min del. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Det er noen ganger veldig vanskelig å komme igang med blogging etter en liten pause. Minn blogg har lidd under at jeg har vært syk, men jeg er mye bedre nå. Lysten til å blogge sniker seg inn på meg, så kanskje kommer det en omtale snart :-)
  Ha en riktig fin sommersøndag!

  SvaraRadera
 4. Ny bok för mig. Tack för smakbit!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbit! Okänd bok och författare för mig.

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten! Den här är jag också lite sugen på att läsa! Blir spännande att läsa vad du tyckte sen!

  SvaraRadera
 7. Denne boken hadde et veldig innbydende omslag :) Takk for smakebiten!

  SvaraRadera
 8. Låter som de kommer att bli vänner igen. :) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten - den lockade till att kolla upp boken mer.

  SvaraRadera