torsdag 13 september 2018

Hett i hyllan #161


Torsdagen på bloggen börjar med Monikas Hett i hyllan. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------------

Idag plockade jag för omväxlings skull fram en bok som inte är ett loppisfynd


Ett perfekt offer av Sophie Hannah
Baksidestext:
"För tre år sedan råkade Naomi Jenkins ut för någonting som var så hemskt att hon inte sa ett ord till någon om det. Nu har Naomi ytterligare en hemlighet - sin gifte älskare. När Robert försvinner vet Naomi att någonting måste ha hänt honom. Men polisen är inte lika övertygad, i synnerhet som hans hustru hävdar att han inte alls är försvunnen.
Naomi är desperat. Om hon inte kan övertyga polisen om att Robert svävar i fara tänker hon göra allt ör att övertyga de om att han utgör en fara för andra. Då måste de hitta honom snarast.
Naomi har förmågan att i detalj beskriva en psykopats handlingar. Det enda hon behöver göra är att gräva upp den traumatiska händelsen ur sitt eget förflutna..."


År 2014 köpte jag en hel hög med böcker på Adlibris fyndhörna för 9,-/st och den här boken är en av dem. Jag har läst nästan alla böckerna jag köpte då men den här har blivit stående i bokhyllan av någon anledning. Nu när jag läser baksidestexten blir jag faktiskt direkt sugen på den för den låter ju faktiskt rätt så spännande. Jag får nog lägga fram den så jag inte missar den nästa gång jag letar efter nåt att läsa.


3 kommentarer:

  1. Känner inte till denna, men författaren har ju synts en del i mitt flöde. Hon verkar vara produktiv.

    SvaraRadera
  2. Den hade jag i Hett i hyllan för någon vecka sedan, vi får nog läsa den snart.

    SvaraRadera
  3. En okönd bok för mig. Verkar vara en spännande bok.

    SvaraRadera