lördag 1 september 2018

Veckans bokmärke vecka 35Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.

-------------------------


Nu blir det bokmärken som kommit med rec.ex igenDe här två fick jag med recensionsexemplar av de här böckerna av Lisa Hågensen (titeln är länkad till recensionen)


Generalens älskarinna, del 2

Så nu har jag egna bokmärken till alla tre delarna i Purebred-trilogin och det är lite extra kul!Bokmärkena som kom med de första delarna har jag visat upp HÄR!Bokmärken som kommer med recensionsexemplaren är faktiskt lite som grädde på moset för mig, inte nog med att jag får läsa boken men jag får också ett specialbokmärke till samlingen

8 kommentarer:

 1. kul, mitt bokmärke:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/09/jane-austen-10.html

  SvaraRadera
 2. Så kul att du börjat med en serie om bokmärken! Jag gjorde en liten efterlysning som inte fick särskilt mycket gensvar. Nu ska jag hänga på dig, snart!
  https://klimakteriehaxan.blogspot.com/2014/04/i-dag-varldsbokdagen.html

  SvaraRadera
 3. Inser nu när jag kollat att du gjort detta hela året - fattar inte hur det kunnat undgå mig. Återkommer!

  SvaraRadera
 4. Så där ja, nu är jag med! https://klimakteriehaxan.blogspot.com/2018/09/mexikansk-hjalpreda.html

  SvaraRadera