torsdag 20 september 2018

Hett i hyllan #162


Torsdagen börjar med Monikas Hett i hyllan där vi visar upp våra hyllvärmare. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

----------------------

Den här gången blev det inte ett loppisfynd


Fångad av Lucy Christopher (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)
Baksidestext:
"Jag hade just bråkat med mina föräldrar när jag fick syn på dig på Bangkoks flygplats... Du hade någonting speciellt i blicken, som om du ville ha något av mig. Ingen hade någonsin sett på mig på det sättet förut, med en sådan intensitet. Du fick mig ur balans, gjorde mig generad.
Men du kidnappade mig. Tog mig från allt som var välbekant, till sand och hetta, smuts och fara. Och du förväntade dig att jag skulle älska dig."Den här boken köpte jag på bokrean 2014 på ICA Maxi, eller rättare sagt på rea-på-rean när priset var nedsatt med 50% på reapriset och då blev det nästan löjligt billigt. I och med att det var så billigt så kunde jag inte motstå frestelsen så jag kom hem med böcker som jag egentligen inte hade tänkt mig eller behövt köpa. Och det är just de extra böckerna som blivit kvar olästa i bokhyllan, precis som den här.

3 kommentarer:

  1. Har aldrig hört talas om denna bok tidigare, men den låter spännande.

    SvaraRadera
  2. Känner igen köpbeteendet, gör likadant själv. Det KAN hända att snålheten bedrar visheten ...

    SvaraRadera
  3. Den låter onekligen spännande, kände inte till den tidigare.

    SvaraRadera