lördag 15 september 2018

Veckans bokmärke vecka 37Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.
----------------------------------------

Den här veckan fick det bli ett bokmärke jag fått med ett recensionsexemplar


Jag tycker det är kul att fler och fler börjat skicka med ett bokmärke med rec.exen! På något sätt blir det lite speciellt med de här bokmärkena eftersom man vet att det är en begränsad skara som har ett sånt.

Det här bokmärket fick jag som, som synes, med ett recensionsexemplar avSymbolens skugga av J.F Hansson (titeln är länkad till recensionen)
Jag fick ju ett av mina första rec.ex-bokmärken med första delen, Osynlig makt, så nu har jag speciella bokmärken till båda delarna i serien. Eftersom den här boken är del 2 i en trilogi så hoppas jag verkligen att det följer med ett bokmärke med den sista delen också så att samlingen blir komplett.4 kommentarer:

 1. lite läskigt,
  dessa funkar som bokmärken också:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/09/bokliga-souvenirer.html

  SvaraRadera
 2. Hann före dig med veckans bokmärke! https://klimakteriehaxan.blogspot.com/2018/09/minne-mellan-sidorna.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ganska sen idag, latade mig i sängen alltför länge.

   Radera